Deosebită în orice anotimp cu Gerovital Beauty

Salut. Îmi cer scuze pentru absența mea care se datorează faptului că am urmat un curs destul de intensiv de informatică care m-a solicitat foarte mult.

Azi vreau să vă povestesc puțin despre gama Gerovital Beauty. Personal iubesc produsele Farmec&Gerovital dar până acum nu am avut ocazia să testez și produsele lor de make-up.

Datorită Buzzstore și Gerovital am avut parte de o experiență foarte bună.

Despre Gerovital Beauty


Gama Gerovital Beauty conține produse ce nu încarcă tenul, îi conferă lejeritate și aspect natural. Produsele conțin ingrediente active precum acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina E, cu beneficii certificate: hidratare și rezistență îndelungată.

Rujul are o textură bogată, hidratează intens și oferă o culoare intensă. Se aplică foarte ușor și culoarea chiar rezistă. Eu am testat un ruj intens de roșu care mă prinde foarte bine.

Mascara

Nu am stiut initial cum ma voi intelege cu peria rimelului, dar imi place la nebunie! Sunt incantata si de faptul ca produsul are 14 ml, mai mult decat rimelul pe care il foloseam pana acum si ambalajul e foarte elegant. Daca va place rimelul care separa si alungeste genele si nu le incarca, asta e perfect!

Fondul de ten

Este un fond de ten perfect pentru purtare zilnica, cu acomeririe medie. Hidrateaza foarte bine tenul uscat sau normal, datorita acidului hialuronic. Foarte bun.

Anticearcănul 

Cel mai bun anticearcan incercat de mine si am incercat destul de multe. E cremos, se intinde usor, nu se strange in riduri si rezista toata ziua. Este perfect pentru un machiaj finut de zi sau unul cat eye de noapte.

Voi mai cumpara aceste produse?

Cu sigurantă! Gama Gerovital Beauty e o gamă foarte bună cu un preț avantajos și acceptabil pentru orice buzunar.

Nu uitați!

Dacă folosiți codul BUZZGEROVITAL pe site-ul farmec.ro puteți beneficia de o reducere de 20% la produsele din această gamă. Acest cod de reducere este valabil până la 30 iunie deci aveți timp de cumpărături.

#buzzgerovital #buzzgerovitalbeauty #gerovitalbeauty.

Lasă un răspuns