Am testat produsele CeraVe

Despre brandul Cerave

Cerave este un brand din SUA dezvoltat de o serie de dermatologi care au ales să folosească în formulele produselor trei tipuri de ceramide esențiale (ceramide 1,3 și 6-II), acizi grași și alte lipide cu efecte reparatoare și care întăresc bariera naturală de protecție a pielii.

Tehnologia pe care ei au dezvoltat-o se numește MultiVesicular Emulsion Technology (MVE) și presupune eliberarea ingredientelor hidratante pe parcursul tuturor celor 24h, adăugând strat peste strat pentru a menține pielea fină întreaga zi.

Este de menționat că Cerave este unul dintre cele mai premiate branduri de îngrijire de către National Eczema Association.

Eu am avut de testat Gelul de spălare hidratant și crema hidratantă pentru față și corp.


Despre crema hidratantă Cerave pentru pielea uscată


Pielea mea este aspră si uscată, mai ales iarna. Am încercat să găsesc o soluție bună pentru ea. Așa am ajuns să testez această cremă. Ce pot spune despre ea, este că întradevăr hidratează în profunzime, nu are miros (mie imi place asta la ea) si gramajul este generos. Inclusiv și prețul este unul foarte accesibil.

Despre gelul de curățare


Gelul de Spălare Hidratant CeraVe m-a surprins plăcut. E un gel non-spumant (nu face spumă la contactul cu apa). La prima încercare asta mi s-a părut puțin ciudat dar m-am obișnuit rapid. Lasă tenul curat și hidratat, deloc uscat cum mi se întâmplă în cazul altor geluri. Sunt mulțumită și cu siguranță am să îl recumpăr.


Mulțumesc CeraVe și Buzzstore pentru această ocazie.

Dacă vrei să testezi și tu produse te poți inscrie folosind următorul link: >>>>click aici <<<<

👋

Lasă un răspuns