Ingrijirea potrivită pentru vara aceasta

Hello hello! Ce mai faceti ?  Desi e imediat Iulie eu incă aștept vara…mai exact VREMEA de vară!!! :))  În acest spirit vreau sa revin cu un nou review. De data aceasta despre produsele minunate  Barnangen Stockholm.  Rețineți numele pentru că o să vă placă mult!!!

De câteva săptămâni am început să testez acest brand care pentru mine era o noutate.

O să încep prin a vă prezenta puțin brandul, care este foarte cunoscut în Suedia de zece ani. Primul lor produs lansat a fost un săpun cu formula Cold Cream (formulă care stă la baza produselor lor). Acest săpun, și-a făcut apariția pe piața suedeză în 1873 și de atunci Barnängen este printre brandurile lor îndrăgite, datorită produselor autentice și delicate.

Barnängen înseamnă câmp de flori al copiilor, în suedeză. Pentru că ingredientele din aceste produse reamintesc de frumoasele peisaje suedeze: de lumină, de mare, de

 

pădure, locuri în care găsim plante rare și variate, ierburi benefice care conțin elemente hrănitoare pentru corpul nostru.

 

Mă bucur enorm pentru că am fost selectată de cei de la BUZZSTORE să testez aceste produse!

 

O scurtă prezentare despre produsele primite:

Gel de Dus Nutritive

Acest gel de dus are un aspect cremos cu un parfum delicat.  E perfectă pentru pielea mea care deobicei e foarte uscată.

 

Nutritive Body Lotion

Si am ajuns la produsul meu preferat din acest kit. Lotiunea contine aceasi ingrediente ca si gelul de dus deci e la fel de perfecta pentru pielea uscată. Efectiv adooor parfumul ei și sentimentul acela placut cu care rămân după ce mă dau cu ea. Pielea mea devine mult mai fină. Consider că e foarte important de mentionat că nu pătează hainele.

 

Midsommar Glow Body Oil

Midsommar din Suedeza inseamna cand in ziua in care „soarele sta drept”, in acea zi se sarbatoreste venirea verii. Frumos nu? Acest ulei intră foarte rapid în piele , o hidratează , accentuază bronzul si o lasă parfumată cum îmi place mie .

 

Unde găsiți aceste produse minunate?

Cred că cel mai aproape pentru mulți o să fie magazine DM. Dacă nu aveți totuși în apropriere acest magazin, Puteți comanda inclusiv si online.(de ex. de pe EMAG) la pret foarte bun.

În curând vom auzi și in Romania cuvantul #LiveLagom si #BarnangenBeauty pe care-l pronunta fiecare Suedez. 😀

Lasă un răspuns