Vopseaua de par #purecolor Schwarzkopf

Hello hello 🙂

Inainte de sarbatorile Pascale mi-a ajuns kit-ul de testare  de la cei de la Schwarzkopf. Momentul potrivit pentru o mica schimbare 😀  Pentru simplul motiv ca nunta mea e tare aproape am ales o nuanta mai naturala pentru testare.

Am ales nuanta frosted chesnut  Dupa o saptamana de la vopsire culoarea este inca intensa si stralucitoare. Parul se simte moale si placut la atingere spre deosebire de alte vopseluri care tind sa-mi lasa parul aspru si batos dupa vopsire. Aici as mentiona ca dintr-o prostie (crizaaa pentru o schimbare mai mare)  am avut parul decolorat si vopsirea e mai dificile. Momentan pot spune ca parul meu se simte foooarte bine , nu se incurca si vopseaua tine.

Este o vopsea de par usor de aplicat cu instructiuni foarte clare si o ce  puteti realiza in propria locuinta, nefiind nevoie sa apelati la un salon in mod obligatoriu. Eu am fost ajutata de o prietena draga coafeza pentru ca sunt anti-talent :)) si am parul foaaarte des si rabdare mai putina :D.

Kitul a venit cu un mic cadou ce vreau sa va arat. Carti de joc pentru prietenele mele si kituri pentru poze gen photobooth 😀

Ca si incheiere, categoric o sa il mai folosesc . Raport pret calitate ft ok. Acum si cateva poze.

 

buzzpurecolor #purecolor #purehappiness

 

 

Lasă un răspuns