Despre condimentele lichide VEGETA

Buna!!! 🙂

Recent, am primit spre testare kit-ul BUZZ Vegeta, care contine: 5 condimente lichide pentru marinare, 10 seturi x 2 Vegeta condimente lichide pentru marinare pentru 10 prieteni de-a mei, 11 brosuri cu retete delicioase, 1 ghid de buzz si o carte de bucate.

Ce trebuie stiut despre mine…hm.. nu sunt tipa care gateste prea mult..pur si simplu din cauza jobului meu rar am timp sa stau 1-2 ore si in bucatarie. Insa adooor sa mananc :)) Mai ales mancarurile cat mai condimentate. Vreau sa va marturisesc ca pana acum nu am folosit aceste condimente (shame on me 😀 )

Noile condimente lichide Vegeta pentru marinare nu contin arome sau potentiatori de gust. Un plic are 75 gr., este suficient pentru 500 grame de carne si scrie pe el ca isi face efectul in doar 30 de minute, adica atat puteti tine carnea la marinat pentru a lua gustul necesar.

Ce variante de condiment lichid pentru marinare avem la dispozitie? Condimentele lichide pentru marinare Vegeta le gasim in urmatoarele variante: universal (il putem utiliza, zic eu, in orice reteta), cu usturoi (e delicios!), cu bere, picant, dar si unul potrivit pentru barbeque.

Vreau sa va arat un rezultat obtinut cu unul dintre condimente:) 

 

Voi le-ati testat deja?

 

 

 

Lasă un răspuns