De ce iubesc Gerlinea?

Am primit coletul cu produsele Gerlinea si sunt asa de happy pentru ca arata toate foarte bine. 😀

În primul rând, să vă spun ce a conținut kit-ul de testare: 2 shake-uri cu fructe exotice, 2  frappe, o cutie cu 5 plicuri pentru milkshake cu ciocolată și un shaker, 10 broșuri cu dieta Gerlinea și 10 coduri de reducere pe site-ul Nutrivita. Plus o brățară tare faină din perluțe, pe care încă n-am asortat-o la nimic. Să vă povestesc un pic cum funcționează produsele Gerlinea – dacă dorești să-ți menții greutate, înlocuiești o masă cu un shake. Dacaă dorești să slăbești, înlocuiești 2 mese cu shake-uri.

Aseara am testat pentru prima oară gustul unui milkshake cu gust de ciocolată înlocuind cina cu acest shake. Am pus pudră din pliculeț peste 200 ml lapte rece degresat in shaker si am agitat amestecul pentru 30 secunde. Gustul e deliciiiious! Este de menționat și faptul că textura shake-urilor e destul de grosuță și țin de foame câteva ore. Așa  dacă îl beau la ora 10 pot să iau următoarea masă cam la 13. Atenție! Știu că este greu dar nu săriți peste micul dejun! E cel mai important!

Urmează o perioadă mai lungă de testare așa că mi-am luat și batoane Gerlinea . Sunt foooarte bune! Vă recomand cu drag aceste produse.

 

PS: ce ziceti, cum au ieșit pozele? Mi-am luat un fundal tare dragut 😀

 

Lasă un răspuns