De ce recomand Schwarzkopf Color Expert :)

Salutare oameni frumosi!

Recent , in cadrul campaniei organizate de Buzzstore si Schwarzkopf am avut ocazia sa testez noua gama de vopsele Schwarzkopf Color Expert.  Am o perioada foarte incarcata , multe sedinte foto de realizat altele de terminat de editat asa ca mi-a prins super bine ca am reusit sa ma vopsesc acasa singura.

Când m-am înscris în campania #buzzcolor de la Buzzstore, am avut opțiunea de a-mi alege nuanța de vopsea. Aşa că am ales nuanța saten rece.  Inainte sa ma vopsesc m-am dus la un tuns puternic pentru ca parul meu era deteriorat si pentru ca am parul foarte des am avut nevoie si de filat puternic ca sa-mi ajunga cele 2 cutii de vopsea.

CE A CONȚINUT KITUL DE BUZZ DE LA SCHWARZKOPF COLOR EXPERT:

  •  Două cutii de vopsea de păr Schwarzkopf Color Expert, nuanța Blond perlat
  • 1 kit pentru vopsit constând într-un bol şi 3 pensule, extrem de util
  •  5 broşuri cu informații despre produs, 5 vouchere cu 20% discount valabile în magazinele DM şi 5 pensule de oferit cadou prietenelor mele (s-au dat deja :D)
  • Ghidul de la Buzzstore

CE PROMITE NOU VOPSEAUA DE PĂR SCHWARZKOPF COLOR EXPERT

  • În primul rând tehnologia Omegaplex care previne ruperea părului în trei paşi:
  • Pasul 1: Protejează micro-legăturile din interiorul firului de păr prin Serul împotriva ruperii părului. Serul acesta nu l-am mai văzut la o altă vopsea până acum. Se amestecă încă de la început în compoziția vopselei. Alături de crema colorantă şi de loțiunea fixatoare.
  • Pasul 2: După colorarea părului cu ajutorul Tratamentului reparator se sigilează fibra firului de păr.
  •  Pasul 3: Ceva ce nu am mai primit la o altă vopsea: Tratamentul reparator cu aplicare peste 3 săptămâni care fortifică firul de păr. Mi-am pus deja reminder în calendar să-l folosesc.

 

Si acum sa va arat rezultatele 😀

Stiu ca sunteti obisnuiti cu mine cu parul roscat si intens dar mai nou am simtit ca am nevoie de putina naturalete in viata mea:) Concluzia mea dupa testare a fost una super simpla! Parul are un aspect mult mai sanatos, vopseaua prinde bine , recomand cu drag!!!

Lasă un răspuns