iWhite2 – provocarea dintilor albi!

In cadrul campaniei de testare organizate de Buzzstore si Sensiblu Romania , am primit  kit-ul de albire profesionala IWhite 2 Instant, ce cuprinde:

  • apa de gura iWhite2instant cu efect de albire
  • pasta de dinti iWhite
  • cutia cu 10 benzi de albire cu gel (fiecare gutiera fiind individual impachetata)
  • 5 vouchere cu 20% reducere la achizitionarea din farmaciile Sensiblu a oricarui produs ales de fiecare in parte

Pentru mine conteaza asteptul fizic, nu-mi placea culoarea galbuie, asa ca prima masura la care m-am gandit a fost aceea de a apela la un tratament de albire profesionala intr-un cabinet stomatologic. In schimb m-am speriat si am renuntat cand o prietena stomatolog mi-a zis ca imi pot face mai mult rau decat bine .  Am dintii sensibili si din acest motiv am avut si putine emotii inainte sa incep testarea.

Ce promit aceste produse ?
  1. inlatura activ petele de ceai, cafea de pe dinti– intr-adevar exista dupa folosirea gelului (5 zile consecutive de aplicare a gutierelor cu gel)
  2. albeste dintii atat pe fata cat si pe spate, datorita gutierelor preumplute cu gel
  3. Gelul de albire existent in gutiere promite o albire pana la 8 nuante prin redarea albului natural 
  4. Apa de gura- ofera o senzatie de ‘proaspat’ de curat in primul rand
  5. Pasta de dinti cu efect de albire iWhite Instant-75 de ml

Am preferat sa folosesc mai intai pasta de dinti si apa de gura pentru a-mi forma mai intai o parere despre ele.  Ce pot sa va spun ca am avut un rezultat instant. Cu 3-4 nuante mai albe de la prima spalare!!! YEY 🙂 Plus ca are un efect puternic de curatare ce imi da un feeling foarte bun.

Apa de gura este absolut senzationala. Ofera o senzatie de prospetime si nu are un gust super puternic. (Aici trebuie sa va marturisesc ca nu pot sa consum chiar orice apa de gura. Unele au gust insuportabil!)

Si asa de final sa va povestesc si despre benzile cu gel.  Pentru un rezultat foarte bun trebuie folosite 5 zile consecutive si puteti avea o albire pana la 8 nuante ! 🙂 Serios…cine nu viseaza la asa ceva?

Daca as mai cumpara aceste produse? 😀

Cu siguranta da!!! Mai ales pasta de dinti si apa de gura. Sunt o combinatie excelenta. Si benzile sunt suuuuper faine insa in cazul meu timpul nu ma lasa sa stau cu ele.  Poate ar fi bine si o vacanta pentru mine .  🙂

In concluzie daca aveti nevoie de un produs pentru albit dintii va recomand cu drag!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns